PROOST! boeken

Biografie PROOST!

Met een enorm goed gevulde agenda is PROOST! een van de meest gevraagde coverbands van dit moment. Met hun spectaculaire show verovert PROOST! elk publiek, op festival en evenement en elke feesttent. PROOST! bestaat uit 6 enthousiaste en ervaren muzikanten die elk optreden aan staan in “party mode”.

Muzikaal top-entertainment met een explosieve en energieke show: dát is PROOST!

Menig feesttent heeft PROOST! al op zijn kop gezet waarbij stil staan geen optie is. Zingen en springen of je leven ervan afhangt. De coverband PROOST! maakt daarmee vrienden voor het leven!

PROOST! neemt je mee in een muzikaal avontuur vol beleving, interactie en dat met maar liefst 120 superhits. Ze leggen de lat astronomisch hoog. Een show is voorzien aan een explosie van confetti, shooters, CO2 jets en of het nog niet op kan, stage flames.

PROOST! boeken voor je feest of festival?

Organiseer jij dit jaar een fantastisch evenement waar een feest dan mag PROOST! niet ontbreken. Je kan coverband PROOST! boeken voor festival, dorpsfeest, kermis, bruiloft, bedrijfsevenement of personeelsfeest. Of het nu is in een café, evenementenlocatie of festivaltent, PROOST! moet je beleven.

De volledige agenda van PROOST!

Kijk op de website, facebook of instagram van PROOST! voor hun volledige agenda. Ze hebben hun shows speciaal voor jou op een rijtje gezet. Wie weet staan ze binnenkort ook bij jouw op het podium. Jij wil PROOST! toch ook niet missen? En niet te vergeten kijken voor een impressie en promo van PROOST! op hun YouTube-kanaal. Wat het kan altijd nog grootser, beter en gekker!


Boekingsinformatie PROOST!

Boekingsmogelijkheden PROOST!

PROOST! boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van PROOST! ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
Standaard€ 3395.00O2 x 75 minutenInprikken op aanwezige techniek + Special Effects6
Standaard€ 3995.00O2 x 75 minutenIncl. licht en geluid tot 500 personen + Special Effects6
Standaard€ 4695.00O2 x 75 minutenIncl. licht en geluid tot 1500 personen + Special Effects6

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

PROOST! boeken

Video's van PROOST!

Muziek van PROOST!

PROOST! heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

PROOST! op Spotify

Singles PROOST!

Single Jaartal
Helaas geen overzicht mogelijk

Albums PROOST!

Albums Jaartal
Helaas geen overzicht mogelijk

PROOST! boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over PROOST!?

Het boeken van PROOST! is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is PROOST! beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van PROOST! opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw coverband niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van PROOST!?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct PROOST! boeken?

Wanneer je direct PROOST! wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.