O'G3NE boeken

Biografie O'G3NE

Na het succes als meidengroep, onder de naam “Lisa, Amy & Shelley”, zijn deze drie zussen in 2014 een meer volwassen weg ingeslagen. Na het winnen van de 5e editie van The Voice of Holland was het succes van deze nieuwe sound al enorm groot.

In 2017 doen ze, tien jaar na het Junior Songfestival, mee aan het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Lights and shadows’. Helaas voor het drietal behalen ze de elfde plaats in Kiev (Oekraïne). Het nummer was een ode aan hun ernstig zieke moeder die in 2018 overleed aan de gevolgen van botkanker.

Bijzonder aan O’G3NE is ook dat hun vader Rick Vol mede verantwoordelijk is voor hun succes. Tijdens hun carrière schrijf hij een groot deel van de nummers met een typerende eigentijdse sound.

In 2017 besluiten de meiden van O’G3NE het theater in te gaan met hun eigen theatershow “Three Times a Lady". Lisa, Amy en Shelley zijn inmiddels zo populair dat de shows in no-time zijn uitverkocht. Mede daardoor gaan ze in 2019-2020 weer het theater in met hun “Sweet Harmony Tour” en een aantal kerstconcerten in het Kurhaus in Scheveningen.

In maart 2020 breekt het corona-virus COVID19 uit in Nederland. Optredens en concerten van O’G3NE vallen daarmee ook in het water. Met hun creativiteit brengen ze hun eerste thuis-isolatie nummers uit. Deze nemen Lisa, Amy en Shelley in hun eigen woonkamers op. De cover van het nummer “Bohemian Rhapsody” van Queen werd zelfs gedeeld door Queen op social media. Na dit succes brengen ze de EP “Home Isolation” uit met alle liedjes, maar daar blijft het niet bij. Samen bedenken ze ook een "Home Isolation concert" en binnen een mum van tijd verkopen ze meer dan 7.000 kaarten.

De dames van OG3NE laten zich door niets en niemand meer tegenhouden en zijn ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. O’G3NE is de groep die zeker niet mag ontbreken op je evenement en boek deze drie dames dan ook voor bedrijfsfeest, evenement of festival.


Boekingsinformatie O'G3NE

Boekingsmogelijkheden O'G3NE

O'G3NE boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van O'G3NE ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
Tape€ 5975.00O1 x 30 minutenA-/M-set3
Met band€ 15000.00O1 x 60 minutenM-set (monitorset)10

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

O'G3NE boeken

Video's van O'G3NE

Muziek van O'G3NE

O'G3NE heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

O'G3NE op Spotify

Singles O'G3NE

Single Jaartal
Helaas geen overzicht mogelijk

Albums O'G3NE

Albums Jaartal
Helaas geen overzicht mogelijk

O'G3NE boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over O'G3NE?

Het boeken van O'G3NE is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is O'G3NE beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van O'G3NE opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw groep niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van O'G3NE?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct O'G3NE boeken?

Wanneer je direct O'G3NE wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.