Femke Meines boeken

Biografie Femke Meines

Femke Meines is bekend geworden door het het Junior Songfestival. In 2011 haalde ze met het liedje "Tik Tak Tik" net niet de finale. Het jaar erop in 2012 probeerde ze het opnieuw met het nummer "Zomerzon". Uiteindelijk wint ze de finale van het kindertalentenjacht Junior Songfestival 2012 met liedje "Tik Tak Tik". Ze won in de finale van de boyband Mainstreet, Alessandro, Sterre en Melle.

Kidz Super Chartz

Met haar hit singles staat Femke Meines ook regelmatig in de populaire hitlijst van de Kidz Super Chartz.

Wil je Femke Meines boeken voor jouw feest of kinderevenement? Neem dan snel contact op met Het Artiestenburo. Wij informeren je graag over de prijs en beschikbaarheid.


Boekingsinformatie Femke Meines

Boekingsmogelijkheden Femke Meines

Femke Meines boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van Femke Meines ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
Tape€ 1795.00O1 x 30 minutenB-/M-set1Van JSF

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

Femke Meines boeken

Video's van Femke Meines

Muziek van Femke Meines

Femke Meines heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

Femke Meines op Spotify

Singles Femke Meines

Single Jaartal
Helaas geen overzicht mogelijk

Albums Femke Meines

Albums Jaartal
Helaas geen overzicht mogelijk

Femke Meines boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over Femke Meines?

Het boeken van Femke Meines is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is Femke Meines beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van Femke Meines opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw kids entertainment niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van Femke Meines?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct Femke Meines boeken?

Wanneer je direct Femke Meines wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.