Caro Helene Fischer Double boeken

Biografie Caro Helene Fischer Double

Helene Fischer is op dit moment de populairste pop zangeres van Duitsland. De hit waarmee ze in Nederland doorbrak is 'Atemlos durch die Nacht'. 

Door het grote succes kan natuurlijk ook de sound- en look-a-like zangeressen niet achter blijven. Zangeres Caro is op dit moment de beste Helene Fischer look-a-like uit Duitsland. Deze professionele zangeres komt door haar hoge kwaliteit van zingen heel dicht bij het orgineel. Doe jij je ogen dicht tijdens een optreden dan wan jij je bij een concert van Helene Fischer. 

Caro is een perfectioniste en zingt daarom 100% live en wil verre weg blijven van karaoke imitiatie acts die er veel zijn. Haar doel is een perfecte show op het niveau van Helene Fischer. Daarnaast is het ook nog eens een prachtige zangeres om te zien op het podium.

De muziek van Helene Fischer is een combinatie van pop, dance en schlager en vooral in het Duits gezongen.

De meeste geboekte en succesvolle Helene Fischer

Zangeres Caro kan je boeken voor een solo optreden van dertig minuten maar ook met live band 'CARO Helen Fischer Tribute band'.


Boekingsinformatie Caro Helene Fischer Double

Boekingsmogelijkheden Caro Helene Fischer Double

Caro Helene Fischer Double boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van Caro Helene Fischer Double ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
Tape€ 1695.00O1 x 30 minutenM-set (monitorset)1

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

Caro Helene Fischer Double boeken

Video's van Caro Helene Fischer Double

Muziek van Caro Helene Fischer Double

Caro Helene Fischer Double heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

Caro Helene Fischer Double op Spotify

Singles Caro Helene Fischer Double

Single Jaartal
Helaas geen overzicht mogelijk

Albums Caro Helene Fischer Double

Albums Jaartal
Helaas geen overzicht mogelijk

Caro Helene Fischer Double boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over Caro Helene Fischer Double?

Het boeken van Caro Helene Fischer Double is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is Caro Helene Fischer Double beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van Caro Helene Fischer Double opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw zangeres niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van Caro Helene Fischer Double?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct Caro Helene Fischer Double boeken?

Wanneer je direct Caro Helene Fischer Double wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.