Maan boeken

Biografie Maan

Maan de Steenwinkel won in 2016 het zesde seizoen van The Voice of Holland samen met haar coach Marco Borsato, waarmee ze ook live het nummer ‘Voorbij’ zong. Een jaar later bracht ze haar eerste album ‘AM/PM’ uit, waarbij ze veel van haar fans wist te verrassen.

Daarnaast heeft ze nog veel muzikale onderonsjes gehad, met onder andere Hardwell met het nummer ‘Perfect World’, Ronnie Flex met de hitsingle ‘Blijf Bij Mij’, ‘Spijt’ met Jonna Fraser en ‘Hij is van mij’ als project met Kris Kross Amsterdam, Tabitha & Bizzey. Voor haar single ‘Ze huilt maar ze lacht’ ontving ze zelfs een gouden single.

Succesvolle clubtours

Inmiddels tourt Maan ook door Nederland met haar eigen band en zijn haar shows in een mum van tijd uitverkocht. Bij haar coach Marco Borsato mocht ze optreden als gastartiest tijdens de concerten in de Kuip in 2019.

Ook werd de zangeres uitgeroepen tot ‘Beste zangeres van het Jaar’, kreeg ze een ‘Buma NL Award’ en won ze de ‘Edison’ muziekprijs.

Wat is er nog meer te vertellen over deze zangeres? Ga haar vooral even bewonderen tijdens een concert of kijk op haar YouTube kanaal.

Maan boeken voor je evenement of festival

Je kunt Maan de Steenwinkel solo boeken als tape-act maar ook met haar eigen band voor verschillende gelegenheden. Je boekt haar nu bij Het Artiestenburo.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie, prijs en beschikbaarheid.


Boekingsinformatie Maan

Boekingsmogelijkheden Maan

Maan boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van Maan ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
TapeOp aanvraagO1 x 30 minutenB-/M-set1
Met bandOp aanvraagO1 x 45 minutenExclusief-

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

Maan boeken

Video's van Maan

Muziek van Maan

Maan heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

Maan op Spotify

Singles Maan

Single Jaartal
Rode wijn2020
Onverstaanbaar2020
Als ik ga2020
Ze huilt maar ze lacht2019
Jij en ik tegen de wereld2019
Zo kan het dus ook2019
Ik kom eraan2019
Hij is van mij2018
Lief zoals je bent2018
Spijt2018
Waar ga je heen2018
Blijf Bij Mij2017
In Amsterdam2017
Pockets full of change2017
Almost had it all2017
Jij bent de liefde2017
Give you all I got2016
DJ2016
Ride it2016
Perfect world2016

Albums Maan

Albums Jaartal
Onverstaanbaar2020
Het Sinterklaas meezingboek2018
Waar Ga Je Heen2018
AM/PM2017

Maan boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over Maan?

Het boeken van Maan is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is Maan beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van Maan opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw zangeres niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van Maan?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct Maan boeken?

Wanneer je direct Maan wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.