538 DJ’s On Tour boeken

Biografie 538 DJ’s On Tour

Radio 538 is een van de grootste commerciële radiostations die in Nederland te horen is via de ether. Naast radio maken wil deze zender ook graag haar luisteraars bereiken in het land. Daarom reizen de dj’s met hun show door het land met de heetste hits van toen en nu.

Onder de naam 538 dj’s on tour gaan de dj’s van Radio 538 langs alle zalen, discotheken, campings, dorpsfeesten, scholen en evenementen. Door de jarenlange ervaring maken de dj’s van elk evenement een groot succes. Met een spektakel vol hits, mash-ups en remixes en daarbij mogen de give-aways ook zeker niet ontbreken.

Wil jij binnenkort ook eens een onvergetelijk feest organiseren? Boek dan de 538 dj’s on tour bij Het Artiestenburo. En mocht je een keertje een show bij willen wonen van één van jouw favoriete 538-dj, kijk dan snel even in de agenda op www.538.nl.

Wat kan je verwachten?

  • 2 (1) 538 On Tour DJ’s
  • Radiocommercials op 538, zowel landelijk als online, in aanloop naar het event
  • Redactionele aandacht op 538.nl
  • Een LED show met LED schermen en een 538 DJ booth
  • Rookkanonnen met LED-verlichting
  • Complete licht- en geluid set - variërend per type show
  • Ook voor kleine zalen en feesten een kleinere club show op maat
  • Diverse extra show mogelijkheden. Denk aan special effects, danseressen en live-artiesten

Boekingsinformatie 538 DJ’s On Tour

Boekingsmogelijkheden 538 DJ’s On Tour

538 DJ’s On Tour boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van 538 DJ’s On Tour ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
Discoshow€ 2495.00O3 uurInclusief tot 350 personen1Club show tot 350 pers.
Discoshow€ 3350.00O4 uurInclusief tot 600 personen2
Discoshow€ 3600.00O4 uurInclusief tot 1.000 personen2
Discoshow€ 3850.00O4 uurInclusief tot 1.500 personen2
DiscoshowOp aanvraagO4 uurInclusief tot 2.500 personen2

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

538 DJ’s On Tour boeken

Video's van 538 DJ’s On Tour

Muziek van 538 DJ’s On Tour

538 DJ’s On Tour heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

538 DJ’s On Tour op Spotify

Singles 538 DJ’s On Tour

Single Jaartal
Helaas geen overzicht mogelijk

Albums 538 DJ’s On Tour

Albums Jaartal
Helaas geen overzicht mogelijk

538 DJ’s On Tour boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over 538 DJ’s On Tour?

Het boeken van 538 DJ’s On Tour is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is 538 DJ’s On Tour beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van 538 DJ’s On Tour opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw discoshow niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van 538 DJ’s On Tour?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct 538 DJ’s On Tour boeken?

Wanneer je direct 538 DJ’s On Tour wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.