Rommelpiet boeken

Biografie Rommelpiet

Rommelpiet is de bekendste feest Piet voor kinderen. Elk jaar komt Rommelpiet langs alle basisscholen in Nederland en maakt er een rommel van.

Als Rommel is geweest dan zijn alle klassen overhoop en kunnen de kinderen de rommel opruimen die hij achter laat. Wel vult hij altijd de schoenen van de kinderen in de klas met snoepgoed en cadeautjes. Naast de grootste rommelkont is hij ook een stoere party feest Piet. Als er een feest gemaakt moet worden dan is Rommelpiet van de partij.

Hij is muzikaal aangelegd en bij elk feest gaat het dak eraf! Zijn eerste hits zijn "Sinterklaas Skippybal! (bounce links, bounce rechts)" en "Pietenfissa".

In 2019 was hij al te zien in de bioscoopfilm "Waar is het grote boek van Sinterklaas" samen met Danspiet, Coole Piet en Superpiet van De Club van Sinterklaas". Zijn liedje "Sinterklaas Skippybal" was mede daardoor een grote hit!

Een introductie is niet meer nodig maar maak kennis en boek Rommelpiet voor Sinterklaasintocht, Sinterklaasfeest of kinderevenement.

Kijk voor meer informatie op de website van Rommelpiet: www.rommelpiet.nl.


Boekingsinformatie Rommelpiet

Boekingsmogelijkheden Rommelpiet

Rommelpiet boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van Rommelpiet ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
Tape€ 1295.00OIn overlegA-/M-set1

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

Rommelpiet boeken

Video's van Rommelpiet

Muziek van Rommelpiet

Rommelpiet heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

Rommelpiet op Spotify

Singles Rommelpiet

Single Jaartal
Pietenfissa!2019
Sinterklaas Skippybal2019

Albums Rommelpiet

Albums Jaartal
Waar Is Het Grote Boek Van Sinterklaas?2019

Rommelpiet boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over Rommelpiet?

Het boeken van Rommelpiet is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is Rommelpiet beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van Rommelpiet opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw kids entertainment niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van Rommelpiet?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct Rommelpiet boeken?

Wanneer je direct Rommelpiet wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.