Di-rect boeken

Biografie Di-rect

Deze rockband, oorspronkelijk afkomstig uit Den Haag, bestaat al meer dan 20 jaar. Di-rect werd in 1999 opgericht en bestond uit vier tieners, met als leadzanger Tim Akkerman. In dat jaar speelden ze in het voorprogramma van Kane, een band die ook afkomstig is uit de rockstad van Nederland.

In korte tijd was de band enorm populair onder de jeugd en stonden ze al op de grotere festivals zoals Pinkpop, Parkpop, Beatstad en Lowlands. Tien jaar later kwam er een einde aan dat succes toen Tim Akkerman bekend maakte dat hij ging stoppen om zich op zijn solocarrière te richten. De leden van Di-rect; Spike (Frans van Zoest), Bas van Wageningen en Jamie Westland besluiten om wel om verder te gaan.

Tijdens een zoektocht naar een nieuwe leadzanger, welke op BNN werd uitgezonden, was de beste zanger snel gevonden en werd Marcel Veenendaal de nieuwe frontman. Met Marcel als frontman werd een nieuwe koers in geslagen met een frisse en meer volwassenen sound. Dat zorgde ervoor dat Di-rect weer terug was als rockband, maar ook populair werd onder het volwassen publiek. Inmiddels is de band verschillende nummers en albums verder en hebben ze hun plek weer veroverd in festival-land.

Verschillende nummers zoals “Times are changing”, “Inside my head” en “Soldier on” zijn Alarmschijf geweest of hebben hoog in de hitlijsten gestaan. De afgelopen jaren is Di-rect voor veel grote festivals en evenementen een vast onderdeel van de line-up zoals Stöppelhaene, Zomerspektakel aan het Meer, Appelpop en Glemmer Beach. Heeft Di-rect nog niet op jullie evenement gestaan? Boek deze dan voor komende festival-seizoen bij Het Artiestenburo.


Boekingsinformatie Di-rect

Boekingsmogelijkheden Di-rect

Di-rect boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van Di-rect ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
BandOp aanvraagO1 x 60-75 minutenIncl. backline, excl. techniek (inprik)5

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

Di-rect boeken

Video's van Di-rect

Muziek van Di-rect

Di-rect heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

Di-rect op Spotify

Singles Di-rect

Single Jaartal
Soldier on2020

Albums Di-rect

Albums Jaartal
Helaas geen overzicht mogelijk

Di-rect boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over Di-rect?

Het boeken van Di-rect is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is Di-rect beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van Di-rect opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw popgroep niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van Di-rect?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct Di-rect boeken?

Wanneer je direct Di-rect wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.