Kensington boeken

Biografie Kensington

Op dit moment is Kensington een van de grootste bands die Nederland rijk is. De band, afkomstig uit Utrecht, is in 2005 opgericht en bestaat op dit moment uit Eloi Youssef, Casper Starreveld, Jan Haker en Niles Vandenberg.

Succesvolle albums van Kensington

In 2010 werd hun eerste album ‘Borders’ uitgebracht, dit album is het begin van veel succesvolle albums waar we de vele hit-singles van Kensington van kennen, zoals ‘Streets’, ‘Riddles’ en ‘Sorry’.

Kensington veel geboekte popgroep op festivals

Kensington heeft het de afgelopen jaren ’s zomers heerlijk druk gehad met vele festivals in Nederland. Zo stond de band onder andere op de Zwarte Cross, Appelpop, Concert At Sea, Pinkpop en zelfs op buitenlandse festivals als Sziget en Rock Werchter.

De band had de smaak te pakken en toerde door Belgie, Duitsland, Zwitsterland, Oostenrijk en Boedapest en ze sloten hun Europese tournee af met 5 uitverkochte concerten in het Ziggo Dome. De concerten van Kensington zijn altijd binnen mum van tijd uitverkocht. Deze succesvolle rockband mag uiteraard dus zeker niet ontbreken in de programmering van je festival!


Boekingsinformatie Kensington

Boekingsmogelijkheden Kensington

Kensington boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van Kensington ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
StandaardOp aanvraagO1 x 60-75 minutenIncl. backline, excl. techniek (inprik)4

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

Kensington boeken

Video's van Kensington

Muziek van Kensington

Kensington heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

Kensington op Spotify

Singles Kensington

Single Jaartal
Island2020
Uncharted2019
What lies ahead2019
Bats2019
Slicer2018
Fiji2017
Bridges2017
Sorry2016
Do I Ever2016
Heading up high2015
Done with it2015
Riddles2015
War2014
All for nothing2014
Streets2014
Home again2013
Ghost2013
Don't look back2012
Let go2011
Youth2010

Albums Kensington

Albums Jaartal
Time2019
Control2016
Rivals2014
Vultures2012
Borders2010

Kensington boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over Kensington?

Het boeken van Kensington is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is Kensington beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van Kensington opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw popgroep niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van Kensington?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct Kensington boeken?

Wanneer je direct Kensington wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.