Ali B boeken

Biografie Ali B

Ali B brak in 2004 door toen hij met Marco Borsato met het nummer ‘Wat zou je doen’ tijdens de concerten in de Kuip in Rotterdam. Nadat hij toenmalig Koningin Beatrix een knuffel gaf, kreeg hij de bijnaam ‘knuffelmarokkaan’. Maar die horen we tegenwoordig niet meer zo vaak.

Als rapper bracht hij vele hits uit, zoals ‘Leipe Mocro flavour’, ‘Rampeneren’ en ‘Anderhalf’. Naast artiest (rapper, cabaretier, coach en spreker) is Ali B, samen met zijn vrouw, ook platenbaas en heeft hij een management- en entertainmentbedrijf. Ook bedacht en presenteert hij televisieprogramma’s als ‘De Flat van Ali B’ en ‘Ali B op volle toeren’. En als dat nog niet genoeg is, is hij ook nog één van de coaches bij The Voice of Holland.

Je ziet; Ali B zit niet stil en is van alle markten thuis. En weet je nog steeds niet over wie we het hebben? Kijk dan even op zijn YouTube- en Instagram-kanaal voor het laatste nieuws!

Ali B boeken voor je evenement of festival

Je kunt rapper Ali B boeken voor een solo rap maar ook met zijn eigen band voor een live optreden. Naast artiest kan je Ali B ook inhuren als inspirerend spreker.
Je boekt Ali B nu bij Het Artiestenburo. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie, prijs en beschikbaarheid.


Boekingsinformatie Ali B

Boekingsmogelijkheden Ali B

Ali B boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van Ali B ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
Tapev.a.€ 9750.00O1 x 30 minutenB-/M-set1
Met band€ 14750.00O1 x 60 minutenExclusief-

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

Ali B boeken

Video's van Ali B

Muziek van Ali B

Ali B heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

Ali B op Spotify

Singles Ali B

Single Jaartal
Anderhalf2020
Zina2020
Sneaky money2019
Spectakel2018
Willie2018
Meli Meli2018

Albums Ali B

Albums Jaartal
Een klein beetje geluk2016
Petje af2006
Ali B vertelt het leven van de staat2004

Ali B boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over Ali B?

Het boeken van Ali B is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is Ali B beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van Ali B opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw zanger niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van Ali B?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct Ali B boeken?

Wanneer je direct Ali B wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.