Boef boeken

Biografie Boef

Sofiane Boussaadia, zoals de bekende rapper Boef eigenlijk heet, is de geboren Frans-Algerijnse rapper en vlogger die grote bekendheid geniet in rapscene in Nederland. Dat hij een enorm rap-talent is blijkt wel uit zijn eerste EP genaamd ‘Gewoon Boef’. Onder het label Zanoma Entertainment brengt hij in 2016 vier tracks uit, waarmee hij op nummer 4 binnen kwam in de Album Top 100.

Al gauw behoort hij tot één van de populairste rappers van Nederland naast Ronnie Flex en Lil’Kleine. In 2017 breekt hij met zijn label waarna hij tekent bij het management bureau SPEC Entertainment van zijn rapper-vriend Ali B. Zijn eerste nummers neemt hij dan ook op in zijn eigen studio. In datzelfde jaar komt hij met zijn eerste single ‘Geen Moeite’ waarna een remix volgde met zangeres Famke Louise en rapper Frenna. Ook gaat hij samenwerkingen aan met rappers en artiesten als: Ali B, Sven Alias, Lijpe, Gio, F1rstman, Childsplay, Rolf Sanchez, Bokoesam, $hirak, Bizzey en vele anderen.

Ondanks dat hij regelmatig negatief in het nieuws komt is hij toch een veelgevraagd rapper op veel muziekfestivals. Zo noemde Boef in 2018 drie vrouwen nog hoeren “Kechs”. Dat zorgde ervoor dat hij op een groot aantal festivals in dat jaar, zoals Dauwpop, Parkcity Live en Paaspop, niet meer welkom was. Boef was groot genoeg om zijn excuses aan de vrouwen aan te bieden voor zijn gedrag. In datzelfde jaar laat hij weten dat hij miljonair is geworden.

Documentaire Gewoon Boef

In mei 2020 brengt RTL bij Videoland het portret van rapper Boef. In deze spraakmakende documentaire, opgenomen in acht maanden, krijgen we een kijkje in het persoonlijke leven van deze controversiële rapper. Hij bespreekt voor het eerste zijn pijnlijke jeugd en veelbewogen leven. Voor Videoland was dit de meeste gestreamde documentaire tot dan toe.

Boef breekt record met zijn nieuwe album Allemaal een Droom op Spotify

Met zijn nieuwe album ‘Allemaal een Droom’ zet hij Spotify volledig op zijn kop. Zoals hij zelf op Instagram laten weten “Alles kapot gemaakt”. De zestien nieuwe tracks werden binnen 21 uur meer dan 5 miljoen keer gestreamd waarna Spotify er 3 uur uit lag. Een nieuw record voor rapper Boef maar ook voor de muziekdienst Spotify.

Met meer dan 800.000 abonnees op YouTube is Boef allang geen hype meer. Zijn videoclip ‘Tout Est Bon’ uitgebraht met Numidia behaalde binnen 1 week meer dan 3,5 miljoen views en is de populairste track van zijn nieuwe album.

Rapper Boef boeken voor je evenement of festival?

Wil je Boef boeken inhuren voor jouw feest of evenement? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, prijs en beschikbaarheid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Boekingsinformatie Boef

Boekingsmogelijkheden Boef

Boef boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van Boef ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
TapeOp aanvraagO1 x 30 minutenExclusief1

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

Boef boeken

Video's van Boef

Muziek van Boef

Boef heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

Boef op Spotify

Singles Boef

Single Jaartal
Tout est Bon2020
Get It All2020

Albums Boef

Albums Jaartal
Allemaal een Droom2020
932018
Slaaptekort2017
Gewoon Boef2016

Boef boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over Boef?

Het boeken van Boef is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is Boef beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van Boef opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw zanger niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van Boef?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct Boef boeken?

Wanneer je direct Boef wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.