Snollebollekes boeken

Biografie Snollebollekes

Van links... naar rechts... en springen nondeju! Als je deze grootste hit van de nachtegaal van het Zuiden niet kent… dan heb je geen feestje gevierd!

Snollebollekes is de grootste feestact van dit moment. Wat ooit begon als een carnavals-act is uitgegroeid tot de feestact bij uitstek. Menig feesttent stond al ondersteboven met de apres-ski- en carnavalsmuziek van deze feestzanger.

Achter Snollebollekes staan cabaretier Rob Kemps en de dj’s Jurgen Gofers en Maurice Huismans, beter bekend als dj Maurice. Wat in 2013 begon als een grap met het nummer “Vrouwkes” is uitgegroeid tot twee uitverkochte concerten in het Gelredome. Met Links, rechts en Alaafrojack had hij de eerste carnavalskrakers te pakken. Het is dan ook niet zo vreemd dat tijdens de carnaval in Brabant bijna iedereen in de kleding loopt van Snollebollekes. Met zijn gekke feestmuts, gele stropdas en rode jasje valt dat natuurlijk wel op.

Samen met dj's Coen & Sander van Radio 538 nam hij de hit “Feest waarvan je morgen niks meer weet” op. Dit feestnummer was de themesong van Das Coen und Sander-fest in de Jaarbeurs in Utrecht.

Op YouTube gaan zijn videoclips ruimschoots over de miljoen views en dat laat maar weer de populariteit van Snollebollekes zien. En wil jij tijdens een van zijn optredens in het land niet stil blijven staan? Zoek dan op Google even de lyrics van zijn liedjes op, dan kun je, net als de rest van het publiek, ook meezingen.
En zoals Snollebollekes altijd zegt: "boek mij voor een te gek optreden zodat de feesttent helemaal uit de dunne panty kan gaan!"


Boekingsinformatie Snollebollekes

Boekingsmogelijkheden Snollebollekes

Snollebollekes boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van Snollebollekes ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
TapeOp aanvraagO1 x 30 minutenM-set (monitorset)1Meer dan 2.500 pers. op aanvraag
Tape€ 8995.00O1 x 30 minutenM-set (monitorset)1Overige dagen, capaciteit < 2.500 personen
Tape€ 9995.00O1 x 30 minutenM-set (monitorset)1Zaterdag/feestdagen capaciteit < 2.500 personen

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

Snollebollekes boeken

Video's van Snollebollekes

Muziek van Snollebollekes

Snollebollekes heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

Snollebollekes op Spotify

Singles Snollebollekes

Single Jaartal
Leuke sfeer wel2020
Total Loss2019
Bobbelen2018
Feest waarvan je morgen niets meer weet2018
Hoempapa2017
Feestmuts2016
Springen nondeju2016
Links rechts2015
Lekke likkie2015
Alaafrojack2015
Bam bam (Bam)2014
Snollebolleke2014
Vrouwkes2013

Albums Snollebollekes

Albums Jaartal
...En door2017

Snollebollekes boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over Snollebollekes?

Het boeken van Snollebollekes is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is Snollebollekes beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van Snollebollekes opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw zanger niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van Snollebollekes?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct Snollebollekes boeken?

Wanneer je direct Snollebollekes wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.