Wolter Kroes boeken

Biografie Wolter Kroes

Wolter Kroes is inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste Nederlandstalige zangers. Zijn grote doorbrak was met zijn album ‘Laat me los’ welke hij in 1994 uitbracht.

Als feestartiest is hij vooral bekend met zijn hitsingle(s) ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’, ‘Niet Normaal’ en de nummer 1 hit ‘Viva Hollandia’ die hij in 2008 uitbracht voor het EK Voetbal van Oranje. Helaas voor Oranje konden ze na de kwartfinale al naar huis.

De altijd enthousiaste Wolter Kroes heeft al veel uitverkochte concerten op zijn naam staan, zoals het openluchtconcert in theater Caprera in Bloemendaal. In 2019 vierde hij zijn dertig-jarige jubileum met shows in AFAS Live en in Theater Carré in Amsterdam.

Wolter Kroes geeft altijd garantie tot één groot feest. Nog niet overtuigd? Kijk maar eens op YouTube voor deze meest geboekte artiest van Nederland.


Boekingsinformatie Wolter Kroes

Boekingsmogelijkheden Wolter Kroes

Wolter Kroes boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van Wolter Kroes ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
Met bandOp aanvraagO1 x 60 minutenIncl. backline, excl. techniek (inprik)-
Tape€ 5950.00O1 x 30 minutenB-/M-set1

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

Wolter Kroes boeken

Video's van Wolter Kroes

Muziek van Wolter Kroes

Wolter Kroes heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

Wolter Kroes op Spotify

Singles Wolter Kroes

Single Jaartal
Helaas geen overzicht mogelijk

Albums Wolter Kroes

Albums Jaartal
Tussen jou en mij2011
Feest met Wolter Kroes2011
Echt niet normaal!2008
Langzaam2006
Laat me zweven2005
Live in Ahoy2005
Het beste Live2003
24 Uur per dag2002
Niemand anderes1998
De wereld in1998
Laat me los1994

Wolter Kroes boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over Wolter Kroes?

Het boeken van Wolter Kroes is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is Wolter Kroes beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van Wolter Kroes opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw zanger niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van Wolter Kroes?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct Wolter Kroes boeken?

Wanneer je direct Wolter Kroes wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.