Davina Michelle boeken

Biografie Davina Michelle

De weg naar succes heeft voor Davina Michelle niet echt lang geduurd, maar kende wel enkele hobbels. Zo nam ze in 2016 deel aan het vijfde seizoen van Idols, maar viel ze af tijdens de duettenronde.

Daarom starte ze in 2017 haar eigen YouTube-kanaal onder haar artiestennaam Davina Michelle. Wekelijks plaatste ze daar een cover van een Engelstalig nummer. Zo ook in augustus 2017, toen ze haar cover van het nummer "What about Us" van zangeres P!nk postte. Diezelfde P!nk noemde haar in het tijdschrift Glamour een geweldige zangeres en zei "That's better than I will ever sound".

Een jaar later, in 2018, kwam Davina haar echt grote doorbrak. Tijdens het AVROTROS programma “Beste Zangers” zong ze het nummer “Duurt te lang” van rapper Glen Faria alias MC Fit. Totaal onverwacht bereikte ze met haar cover de status van het meest gedownloade nummer in iTunes en brak ze het record door als Nederlandse zangeres acht weken op nummer 1 te staan in de Top 40. Haar eerste eigen nummer bracht Davyna in 2019 uit, getiteld "Skyward".

Tijdens de finale van The Voice of Holland zong ze haar tweede single "Beat Me".

Inmiddels behoort Davina Michelle absoluut tot het rijtje van beste zangeressen van Nederland. Het is dan ook niet zo raar dat ze inmiddels nummers heeft uitgebracht met Marco Borsato & Armin van Buuren "Hoe het danst" en met rapper Snelle de hit "17 miljoen mensen".

Op dit moment is ze een graag geziene zangeres op menig festival en evenement. Met haar band zet ze ook een geweldige live show neer. Boek daarom een van de beste zangeressen van Nederland voor jouw festival.


Boekingsinformatie Davina Michelle

Boekingsmogelijkheden Davina Michelle

Davina Michelle boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van Davina Michelle ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
Met bandOp aanvraagO1 x 45 minutenExclusief4-5Geen prive-feesten

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

Davina Michelle boeken

Video's van Davina Michelle

Muziek van Davina Michelle

Davina Michelle heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

Davina Michelle op Spotify

Singles Davina Michelle

Single Jaartal
17 miljoen mensen2020
Beat me2020
Better now2019
Hoe het danst2019
Skyward2019
Duur te lang2018

Albums Davina Michelle

Albums Jaartal
Helaas geen overzicht mogelijk

Davina Michelle boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over Davina Michelle?

Het boeken van Davina Michelle is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is Davina Michelle beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van Davina Michelle opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw zangeres niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van Davina Michelle?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct Davina Michelle boeken?

Wanneer je direct Davina Michelle wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.