Snelle boeken

Biografie Snelle

Begin 2019 had eigenlijk nog niemand van Lars Bos, ook wel bekend als Rapper Snelle, gehoord. Met zijn eerste single “Scars” wist hij wel in de Single Top 100 terecht te komen.

Zijn echte doorbrak kwam met zijn eerste hit-single "Plankgas" die hij samen met Frenna opnam. Vervolgens ging Snelle door met hits scoren. "Reünie" was zijn echte landelijk doorbraak. Ook zocht hij samenwerking met andere artiesten. Met Marco Borsato maakte hij de hit “Lippenstift”, met Frenna & Ronnie Flex "Venus" en met Davina Michelle een speciale versie van “17 miljoen mensen”.

Rapper Snelle allang geen hype meer!

Binnen een jaar had rapper Snelle drie nummer één-hits te pakken. Het nummer “17 miljoen mensen” heeft hij met Davina Michelle uitgebracht als eerbetoon aan onder meer hulpverleners, leraren en supermarkt-medewerkers tijdens de coronacrisis.

Snelle is de populairste rapper op YouTube

Zijn muziek en videoclips scoren uitzonderlijk goed op YouTube en Spotify. En daarmee is hij een van de populairste rappers van dit moment. Boek Snelle dan ook voor je evenement of festival. Deze publiekslieveling mag zeker niet ontbreken aan de line-up.

Snelle boeken met complete live band

Snelle is te boeken met DJ-set maar is vanaf nu ook te boeken met de Lieve Jongens band!. Informeer gerust geheel vrijblijvend naar de prijs en beschikbaarheid.


Boekingsinformatie Snelle

Boekingsmogelijkheden Snelle

Snelle boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van Snelle ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
TapeOp aanvraagO1 x 30 minutenExclusief2

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

Snelle boeken

Video's van Snelle

Muziek van Snelle

Snelle heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

Snelle op Spotify

Singles Snelle

Single Jaartal
Verliezen met jullie2020
17 miljoen mensen2020
Venus2020
Smoorverliefd2020

Albums Snelle

Albums Jaartal
Vierentwintig2019
Beetje bij beetje2019
Lieve jongens2018

Snelle boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over Snelle?

Het boeken van Snelle is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is Snelle beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van Snelle opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw zanger niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van Snelle?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct Snelle boeken?

Wanneer je direct Snelle wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.