André Hazes boeken

Biografie André Hazes

André Hazes jr is zanger en zoon van de overleden André Hazes. Zijn vader was de grootste volkszanger van het levenslied die ooit Nederland gekend heeft en stierf in september 2004. André is de jongere broer van Roxeanne Hazes, die ook de muziek is ingegaan als zangeres.

Sinds 2010 treedt André Hazes op als zanger, eerst met zijn zus Roxeanne en later solo, met groot succes! Zijn concerten in de AFAS Live in Amsterdam en Ahoy in Rotterdam zijn dan ook binnen een mum van tijd uitverkocht.

André neemt ook plaats in de jury van het televisieprogramma ‘Bloed, Zweet & Tranen’, naast Gerard Joling en Danny de Munk. In datzelfde jaar organiseert hij de Holland zingt Hazes-concerten, een eerbetoon aan zijn vader André Hazes. Veel collega-zangers en artiesten kijken elk jaar weer uit naar deze concerten, zoals Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Maan, Johnny de Mol en vele anderen.

Daarnaast is hij veelvuldig te zien op tv in programma’s, shows maar ook met zijn eigen reality-soap ‘André Hazes: ik haal alles uit het leven’. Als kijker krijg je een kijkje achter de schermen in het leven van André als artiest en volg je de zanger, zijn vriendin Monique en zijn hun zoontje, kleine André. Zo was hij presentator van ‘So you think you can sing’ en ‘Golden Boys’.

Veel van zijn liedjes zijn grootste hits geworden. De bekendste zijn ‘Leef’, ‘Bedankt mijn vriend’ en ‘Koningslied’.

Wil je een echt feest? Boek dan deze populaire zanger voor feest, evenement of festival. Neem contact op voor de mogelijkheden, prijs en beschikbaarheid!


Boekingsinformatie André Hazes

Boekingsmogelijkheden André Hazes

André Hazes boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van André Hazes ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
Met bandOp aanvraagO1 x 60 minutenIncl. backline, excl. techniek (inprik)5-6
Tape€ 14000.00B1 x 30 minutenA-/M-set1

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

André Hazes boeken

Video's van André Hazes

Muziek van André Hazes

André Hazes heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

André Hazes op Spotify

Singles André Hazes

Single Jaartal
Maar wij gaan door2019
Dat is mijn kind niet2019
Verslaafd aan jou2019
Vrienden2018
Wie kan mij vertellen...2017
Steeds weer2017
Ik haal alles uit het leven2017
Hé ouwe2016
Niet voor lief2015
Leef2015
Kerstmis vier je samen2014
Ik leef mijn eigen leven2014
Een laatste kans2013
Koningslied2013
Soms doet 't zo'n pijn2010
Bedankt mijn vriend2007

Albums André Hazes

Albums Jaartal
Kerst met André Hazes2019
Anders2018
Wijzer2017
Leef2016
Mijn beste vriend2014
Samen solo2012
Van jou, voor jou2010

André Hazes boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over André Hazes?

Het boeken van André Hazes is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is André Hazes beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van André Hazes opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw zanger niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van André Hazes?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct André Hazes boeken?

Wanneer je direct André Hazes wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.