Lange Frans boeken

Biografie Lange Frans

Op zeventienjarige leeftijd begint de Amsterdamse Frans Frederiks met rappen. Tijdens zijn jeugd in Diemen, waar hij opgroeit, leert hij Bart Zeilstra als Baas B kennen. Samen richten ze de rap-formatie D-Men op en brengen daar verschillende singles mee uit. D-Men breiden ze verder uit met verschillende andere rappers waaronder Brace en Yes-R.

In 2004 besluiten ze samen onder de naam Lange Frans & Baas B verder te gaan en deze samenwerking duurt tot 2009. Het Nederlandse hiphopduo breekt door en hun populariteit stijgt tot ongekende hoogten. Met hun singles scoren ze verschillende grote hits zoals ‘Moppie’, ‘Zinloos’ het protest tegen zinloos geweld en de bekendste ‘Het Land van’.

Door een zakelijk conflict in 2009 ontstond de breuk tussen dit succesvolle rap-duo. Ze gaan beiden solo verder, waarbij Lange Frans veel van zich laat horen. Hij brengt veel singles uit waarvan een aantal redelijk succesvol. Jarenlang is Lange Frans te horen bij Giel Beelen op 3FM, met zijn wekelijkse column.

Ook blijft Frans nog steeds een graag geziene gast op televisie. Lange Frans doet mee aan de televisieprogramma's Expeditie Robinson, Fort Boyard en aan het programma van Jan Smit ‘De beste zangers van Nederland’.

Lange Frans is in 2012 gastartiest bij de Toppers in de Amsterdam Arena. Tijdens het concert doet hij een duet met Jeroen van der Boom. Overigens heeft Lange Frans vaker nummers opgenomen met andere artiesten, zoals Marco Borsato, Thé Lau, Gordon, Frans Bauer, Ali B en Trijntje Oosterhuis.

Ondanks hun jarenlange ruzie legden Lange Frans en BaNieuw itemas B hun ruzie bij. Ze geven het nummer ‘Het land van’ een opfris-beurt en lieten dat horen bij Radio 538.

Lange Frans boeken voor je evenement of festival

Naast zijn solo-optredens is Lange Frans ook weer te boeken met Baas B als bandshow Lange Frans & Baas B. Lange Frans is zeker een aanrader om te boeken voor je feest of evenement. Met zijn optredens in het land neemt hij ook altijd een bevriende zanger mee. Vaak is dat Michael Bryan waar hij ook het nummer ‘Geloof me’ mee uitbrengt.

Wil je Lange Frans boeken? Bij Het Artiestenburo kan je voordelig een optreden van Lange Frans boeken. Vraag een offerte aan of plaats gratis een optie. Het verplicht je tot niets.


Boekingsinformatie Lange Frans

Boekingsmogelijkheden Lange Frans

Lange Frans boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van Lange Frans ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
PresentatieOp aanvraagOIn overlegN.v.t.1
TapeOp aanvraagO1 x 30 minutenB-/M-set1Inclusief rap op maat (1 rap nr)
Met bandOp aanvraagO1 x 60-75 minutenExclusief-
Tape€ 3995.00O1 x 30 minutenB-/M-set1

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

Lange Frans boeken

Video's van Lange Frans

Muziek van Lange Frans

Lange Frans heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

Lange Frans op Spotify

Singles Lange Frans

Single Jaartal
Helaas geen overzicht mogelijk

Albums Lange Frans

Albums Jaartal
Helaas geen overzicht mogelijk

Lange Frans boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over Lange Frans?

Het boeken van Lange Frans is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is Lange Frans beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van Lange Frans opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw zanger niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van Lange Frans?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct Lange Frans boeken?

Wanneer je direct Lange Frans wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.