Ronnie Flex boeken

Biografie Ronnie Flex

Ronnie Flex werd geboren in 1992 in Capelle aan den IJssel als Ronell Langston Plasschaert. Van jongs af aan kriebelt het  muziek maken bij Ronnie en begint hij al vroeg met het schrijven van raps en het maken van beats.

Samen zet hij zijn eerste groep op onder de naam ‘Jupiter Bwois’ en door hun talent valt de groep binnen de kortste keren op en mogen ze meewerken aan het album van rapper en zanger Gers Pardoel. Nadat Bwois stopt besluit Flex solo verder te gaan. Ronnie Flex de solo-artiest is geboren.

Op zijn zestiende staat hij als op het podium tijdens onder andere Mystery Land en de TMF Awards. Naast zijn optredens, produceert Ronnie Flex ook zijn eigen nummers. Veelal samen met Boaz van de Beatz en Mr. Polska. Het resultaat zijn de twee hitsingles ‘Soldaatje’ en ‘Allermooiste Feestje’. Samen met Yellow Claw brengt hij de single ‘Nooit Meer Slapen’ uit en werkt hij verder samen met MocroManiac, Jebroer, Lil’Kleine, Jonna Fraser, Boef, Bizzey en Famke Louise. Met zangeres Famke Louise heeft hij nog een tijdje een relatie.

De grote doorbrak komt in 2015 als hij samen met rapper Lil’Kleine een megahit scoort met het nummer ‘Drank & Drugs’. Het nummer stond maar liefst 14 weken in de Top 50.

Voor zijn muziek kreeg hij in 2015 de Popprijs en ontving hij in 2018 twee Buma NL Awards. Ook op YouTube en televisie was Ronnie Flex al vaak te zien. Er werd jacht op hem gemaakt in de YouTube-serie Jachsteizoen van StukTV, hij deed mee aan Expeditie Robinson en was te zien in het programma It Takes 2.

Deze bekende rapper is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek en behoort tot de grootste rappers van Nederland. Je kunt Ronnie Flex solo boeken voor een optreden of samen met zijn Dieuxperience band. Vraag een offerte aan bij Het Artiestenburo of plaats gratis online een optie. Het verplicht je tot niets.


Boekingsinformatie Ronnie Flex

Boekingsmogelijkheden Ronnie Flex

Ronnie Flex boeken voor je evenement of festival? Het Artiestenburo is een van de grootste boekingskantoren in Nederland waar je alle artiesten snel en voordelig kunt boeken tegen de laagste prijzen. Wil je een gratis offerte van Ronnie Flex ontvangen, beschikbaarheid en/of prijs overvragen of een vrijblijvende optie in de agenda plaatsen? Bel of mail dan Het Artiestenburo.

Boekingsvorm Prijs * O/B ** Tijdsduur Techniek Bezetting Opmerking
TapeOp aanvraagO1 x 30 minutenExclusief1
Met bandOp aanvraagO1 x 45 minutenExclusief-

* Alle prijzen zijn onder voorbehoud, exclusief Buma (indien van toepassing) en BTW. Gage voor feestdagen is op aanvraag. Geldig voor Nederland, exlusief de Waddeneilanden.

** O = Openbaar / B = Besloten (betreft: geen kaartverkoop, geen externe communicatie/pers, geen koppeling aan merk, geen social media, alleen besloten doelgroep op uitnodiging)

Ronnie Flex boeken

Video's van Ronnie Flex

Muziek van Ronnie Flex

Ronnie Flex heeft meerdere albums en singles uitgebracht die in meerdere charts, hitlijsten, top40, top 100 hebben gestaan.

Ronnie Flex op Spotify

Singles Ronnie Flex

Single Jaartal
Zeldzaam2020
Venus2020
Online/Offline2020
Blijf Bij Mij2017
Drank & drugs2015

Albums Ronnie Flex

Albums Jaartal
NORI2018
RĂ©mi2017
New Wave2015
De nacht is nog jong, net als wij voor altijd2014

Ronnie Flex boeken voor je feest, festival of evenement?

Heb je een specifieke vraag over Ronnie Flex?

Het boeken van Ronnie Flex is heel eenvoudig, maar misschien heb je nog enkele vragen. Als je ons belt (036-2002209), dan kunnen we je direct helpen. Je kunt ook altijd ons contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk en altijd, tijdens werkdagen, binnen 24 uur.

Is Ronnie Flex beschikbaar?

Via het offerte-formulier kun je de beschikbaarheid van Ronnie Flex opvragen. Of bel Het Artiestenburo tijdens kantooruren, dan kunnen we je dat meestal direct laten weten. Staat jouw zanger niet op onze website of heb je een andere vraag? Ons team helpt je snel en deskundig.

Wil je een optie plaatsen in de agenda van Ronnie Flex?

Het plaatsen van een optie is geheel gratis en verplicht je tot niets! Via het offerte formulier kun je direct jouw optie plaatsen. Of bel ons, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Een optie wordt door ons binnen 24 uur bevestigd en blijft automatisch 14 dagen staan.

Direct Ronnie Flex boeken?

Wanneer je direct Ronnie Flex wilt boeken, dan kun je ons bellen of het boekingsformulier gebruiken. Ieder boeking wordt door ons binnen 24 uur bevestigd.

Nog vragen?

Vul onderstaand contactformulier in met jouw specifieke vragen en wij komen daar zo snel mogelijk op terug. Wil je liever door ons gebeld worden, vink dan die mogelijkheid aan en vergeet niet je telefoonnummer te vermelden.